Artifade

Artifade biedt object detectie en tracking in videobeelden met behulp van artificial intelligence. Je gebruikt Artifade vanaf een laptop, desktop of mobiel device met direct of remote aangesloten cameras. Bovendien is remote IoT verwerking direct bij de camera mogelijk.

Statistieken

Het Artifade AI model kan automatisch nieuwe waarnemingen en detecties verwerken tot bruikbare informatie. Artifade bewaakt hierbij de kwaliteit en de prestaties van deze verwerking. Gegevensopslag vindt plaats in een SQL database. De verwerkte informatie van het AI model is beschikbaar op het Artifade Dashboard in de vorm van realtime grafieken, diagrammen en geavanceerde visualisaties direct in het realtime beeld. Met de Statistieken Export functie in het Dashboard is het mogelijk deze informatie in Excel weer te geven en vervolgens te kunnen verwerken in custom rapportages.

Meer info »

Dashboard

Het Artifade Dashboard is de centrale bedienplek voor beheren van videobronnen. Het is mogelijk meerdere camera’s, streams of video’s te koppelen en te configureren. Het Dashboard biedt ook mogelijkheden voor het aanmaken van detectiezones. Je kunt onbeperkt detectiezones met verkeersrichtingen en gecalibreerde snelheden aanmaken. Artifade toont de videobeelden realtime in het Dashboard, samen met de detecties en anomalies afkomstig van het verwerkingsmodel. Het is daarbij mogelijk om de videobeelden op te slaan als videobestand, zodat je opnames van detecties kunt bewaren.

Meer info »

Videobronnen

Artifade ondersteunt diverse type videobronnen. Hierbij heb je de optie een IP netwerk camera, een USB of ingebouwde webcam, internet stream of videobestand te gebruiken als videobron. De videobronnen configureer je in het Dashboard. Het beeld gekoppeld met de verwerking van Artifade is vervolgens direct zichtbaar in het Dashboard. Dankzij de optie om videobestanden toe te voegen als bron, is het ook mogelijk eerst opnames te maken met een camera of smartphone en deze achteraf te verwerken. Door de inzet van speciale verwerkingstechnieken kan dit process tot meer dan tien keer versneld zijn.

Meer info »