Artifade

Artifade biedt object detectie en tracking in videobeelden met behulp van artificial intelligence. Artifade is een software oplossing bedoeld voor het realtime en offline verzamelen en verwerken van gegevens over verkeerssituaties en civiele objecten. Met onze All In One Laptop oplossing inclusief camera kan je direct aan de slag.

Installatie

We leveren Artifade gebruiksklaar en compleet geïnstalleerd op een bijpassende 15 of 17 inch notebook met AI videokaart.

Voor de centrale verwerking van meerdere videobronnen tegelijk is er een Artifade Server beschikbaar in een multi AI GPU configuratie. Daarnaast is Artifade vanuit de cloud inzetbaar vanaf onze Artifade Cloud servers of lokaal vanaf een embedded AI IoT device. We helpen u graag om Artifade in te passen binnen uw ICT infrastructuur.

Meer info »

Training

We bieden graag een korte gebruikersinstructie waarin we uw videobron, detectiezones en gegevensverwerking configureren en demonstreren. Een advanced training is beschikbaar voor Artifade functies zoals anomaly detectie, objectrichting en snelheidsmetingen, PTZ en ONVIF integratie, QA functies en de Export mogelijkheden.

Meer info »

Support

Onze support medewerkers zijn u van dienst voor al uw vragen over Artifade en upgrades naar actuele versies van de software en ons model. We helpen graag bij de aanvullende model training voor het kunnen detecteren van nieuwe object categorieën. Ook bieden we hulp voor onder andere de camera configuratie en het gebruik van Artifade. U kunt ons met de informatie op de support pagina bereiken via het support portaal, de e-mail en de telefoon.

Support pagina »